Λίγα λόγια για μας

mochlostools.gr - katastima

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤ/ΜΑ: Α.ΦΡΑΝΤΖΗ 26-28, 117 45 ΑΘΗΝΑ

ΥΠ/ΜΑ:  ΜΑΝΔΡΟΚΛΕΟΥΣ 33, 11744 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 9222414 – FAX: 210 9222816

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 Αγαπητοί φίλοι,

Με την ευκαιρία της έκδοσης του καταλόγου μας, πιστεύουμε πως θα σας ενδιέφερε να μας γνωρίσετε καλύτερα. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1923 στα Χανιά της Κρήτης και είναι από τις παλαιότερες στην Ελλάδα.

Το 1955 μεταφερθήκαμε στην Αθήνα και τα τελευταία 20 χρόνια στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή του Νέου Κόσμου (ΦΙΞ).

Στις αρχές του έτους η έδρα της επιχείρησης μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις μας διατηρώντας και τις παλιές σαν αποθηκευτικό χώρο, στις οποίες με χαρά θα σας δεχτούμε για μια φιλική επαφή και επίδειξη όλων των προϊόντων μας.

Σήμερα η εταιρεία Φ. Δημοτάκη & ΣΙΑ Ε.Ε έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο καταξιωμένες επιχειρήσεις εισαγωγής και χονδρικής πώλησης εργαλείων, μηχανημάτων και βιομηχανικών ειδών.

Δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα.

Προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Επιδιώκει την εισαγωγή νέων ειδών με συνεχή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της.

Παρέχει γρήγορη εξυπηρέτηση με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής των ειδών.

Παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις της αγοράς, πάντοτε με σεβασμό στον πελάτη και στους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού. Τα τελευταία χρόνια σημειώνει εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών και πελατών της.

Στόχος της εταιρίας μας είναι αυτή η ανοδική πορεία να συνεχιστεί και στο μέλλον, πάντοτε στο πλαίσιο της αξιοπιστίας, της συνέπειας και της εμπιστοσύνης που πρέπει να διέπουν κάθε συναλλαγή.

Προσβλέποντας στην καλή μας συνεργασία, είμαστε στη διάθεση σας με γνώμονα το αμοιβαίο συμφέρον.